Πιαλόγλου: «Τριάντα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία με ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε»

Πιαλόγλου: «Τριάντα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία με ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε»

bet365

Η Ξάνθη είναι η μόνη επαρχιακή ομάδα που από την στιγμή που ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία δεν έχει υποβιβαστεί και ο πρόεδρος του συλλόγου, Άρης Πιαλόγλου ανέφερε πως οι «ακρίτες» συνεχίζουν με ψηλά το κεφάλι για κάτι ακόμα καλύτερο. ΞΑΝΘΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Με σύνθημα «η πόλη μου η ομάδα μου», η Ξάνθη συνεχίζει και φέτος την πορεία της στην Super League. Μια πορεία που έχει διάρκεια 31 χρόνια, με τους... ακρίτες να είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν υποβιβαστεί από την στιγμή που ανέβηκαν. Σε αυτό στάθηκε και ο Άρης Πιαλόγλου, με τον πρόεδρο της Ξάνθης κατά την παρουσίαση του Κίκο Ραμίρεθ να τονίζει πως η ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί με τιμιότητα στους μεγάλους.

Αναλυτικά ανέφερε τόσο για το παρελθόν, όσο φυσικά και για το παρόν, αλλά και το μέλλον της Ξάνθης: «Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση του προπονητή. Μια παρουσίαση που είναι η απαρχή μιας νέας δεκαετίας της ΠΑΕ στο ανώτατο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Ξεκινάμε την τέταρτη δεκαετία και είμαστε βέβαιοι πως θα παλέψουμε πιο δυνατά και έντιμα να πάμε την Ξάνθη εκεί που πρέπει να είναι. Είμαστε η μοναδική επαρχιακή ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί παρότι φτάσαμε κάποιες φορές σε δύσκολη θέση. Τριάντα χρόνια με καλές και κακές στιγμές, αλλά με ψηλά το κεφάλι. Είχαμε κακές στιγμές οι οποίες ξεκίνησαν από το διοικητικό συμβούλιο και τα λάθη που κάναμε, καθώς όπως λέει και ο ιδιοκτήτης κύριος Πανόπουλος το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Στη νέα δεκαετία θέλουμε τα ΜΜΕ δίπλα μας. Θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τον νέο προπονητή Κίκο Ραμίρεθ του ευχόμαστε ότι καλύτερο και είμαστε βέβαιοι πως θα χαράξουμε μια πολύ καλή πορεία τη νέα χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα