Αστέρας Τρίπολης: Προχωρά για Καπίγια

Αστέρας Τρίπολης: Προχωρά για Καπίγια

bet365

Η περίπτωση του 24χρονου μεσοεπιθετικού περνά σε πρώτο πλάνο για τους Αρκάδες. «Κλείνει» ο Νεόφυτος Μιχαήλ.
Ακόμη δύο «ανοικτά μέτωπα» προσπαθούν να κλείσουν οι Αρκάδες και πιο συγκεκριμένα εκείνο του μεσοεπιθετικού και του γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Νίκο Παπαδόπουλο. Στο πρώτο σκέλος Νο1 στόχος του Αστέρα είναι ο Ενέκο Καπίγια, που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στην Τρίπολη «τρέχουν» την περίπτωσή του, υπάρχουν σχετικές επαφές και ίσως υπάρξουν εξελίξεις, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Κατά μία πηγή ακόμη και αύριο. Εάν δεν προχωρήσει, τότε θα στραφούν στην περίπτωση του Φράνσες Φουλάνα.
Για το σκέλος του πορτιέρε, προ των πυλών του Αστέρα βρίσκεται ο Νεόφυτος Μιχαήλ. Γνώριμός μας από την περσινή παρουσία του στον ΠΑΣ, ο 25χρονος Κύπριος τερματοφύλακας παραχωρείται εκ νέου δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ και όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται ξανά στη Super League, αλλά με διαφορετική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα