Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Κνετ (pics)

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Κνετ (pics)

bet365

Τα «καναρίνια» επισημοποίησαν την απόκτηση του 28χρονου γκολκίπερ, που υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2021
Κάτοικος Αγρινίου για τα επόμενα δύο χρόνια έγινε, και επίσημα, ο Κρίστοφερ Κνετ, καθώς ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου γκολκίπερ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Κρίστοφερ Κνετ ανήκει από σήμερα στην ομάδα μας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1990 και τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν στη Βάκερ Ίνσμπουργκ.
Στις δηλώσεις του τόνισε: «Είχα πολύ καλές πληροφορίες από συμπατριώτες μου που πέρασαν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή, ερχόμενος σε ένα οργανωμένο και σοβαρό κλαμπ. Ανυπομονώ να αρχίσουμε δουλειά για να διεκδικήσουμε το καλύτερο τη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας τους στόχους της ομάδας και ικανοποιώντας τους οπαδούς μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα