Το προπονητικό team της Ξάνθης (pics)

Gazzetta team
Το προπονητικό team της Ξάνθης (pics)

bet365

Το team που θα πλαισιώσει τον Κίκο Ραμίρεθ γνωστοποίησε η Ξάνθη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ξάνθης για τους συνεργάτες που θα έχει ο Κίκο Ραμίρεθ έχει ως εξής:

Οριστικοποιήθηκε το team που θα πλαισιώνει τον νέο προπονητή της Xanthi FC, Κίκο Ραμίρεθ.

Στον τομέα της… υποστήριξης, αλλά πάντα στην «πρώτη γραμμή» των αγώνων βρίσκεται και το προσωπικό της ομάδας, που εκτός από τον team manager Κώστα Τσαλίκη που έχει οργανωτικό ρόλο, περιλαμβάνει νέα πρόσωπα.

Βοηθοί προπονητή θα είναι ο Γκονζάλο Φέιο και ο Γιώργος Κόλτσης. Ο πρώτος που διακρίνεται αριστερά είναι 29 ετών, κατάγεται από την Πορτογαλία και ήταν άμεσος βοηθός του Κίκο Ραμίρεθ στη Βίσλα Κρακοβίας.

Ο δεύτερος που διακρίνεται δεξιά, είναι 44 ετών, βετεράνος ποδοσφαιριστής (Καβάλα, Λεβαδειακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Πανηλειακός) και μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στην Λαμία.

Γυμναστής της Xanthi FC θα είναι για 5η διαδοχική χρονιά ο Τάσος Σιδερίδης που διακρίνεται κάτω αριστερά.

Αναλυτής αγώνων είναι ο Θάνος Χατζηαθανασίου. Ο ξανθιώτης προπονητής (στην πάνω φωτογραφία δεξιά), μετά τον Νέστο Χρυσούπολης, τον Ηρακλή, τον Αχιλλέα Τριανδρίας, τον Αγροτικό Αστέρα και την Κέρκυρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα σημαντικό τομέα, αυτόν της ανάλυσης.

Για 20ή διαδοχική σαιζόν, προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Αλέκος Μαλαδένης.

Φυσιοθεραπευτής θα είναι ο Χρήστος Μπόζης, διατροφολόγος ο Θόδωρος Σταμπουλής και μασέρ ο Γιώργος Δουλγεράκης. Υπεύθυνος Αποκατάστασης είναι και φέτος ο Σωτήρης Αρσένης, ενώ για μία ακόμη χρονιά Χουσεΐν Τσιτάκ και Γρηγόρης Νταβογιάν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από τις θέσεις του φροντιστή / υπεύθυνου ιματισμού και του μασέρ, αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα