Βλέπει Σάμπο ο Παναθηναϊκός! (vid)

Βλέπει Σάμπο ο Παναθηναϊκός! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Βλέπει Σάμπο ο Παναθηναϊκός! (vid)

bet365

Ο Έρικ Σάμπο, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι σε επαφή με τον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Χάποελ Μπεερ Σεβά!

Βουλευτικές Εκλογές 2019 με νέα ειδικά στοιχήματα. | (+21)

Ο 27χρονος μέσος που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ (2015-2018 με δανεισμό στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021, ωστόσο, αναμένεται σύντομα να πάρει την ελευθέρας του από τη Μπεερ Σεβά.

Έχει απολαβές 300.000 βάσει του συμβολαίου του, ωστόσο, φέρεται να έχει συμφωνήσει να πάρει ένα ποσό και υπόλοιπο να το καλύψουν από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το Ισραήλ, ο Έρικ Σάμπο είναι σε επαφή με τους «πράσινους» για να μετακινηθεί στην Αθήνα...

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Δώνης θέλει ένα 8άρι για να δώσει ύψος και δύναμη στο χώρο δράσης του.

Πίσω στο 2015, ο ΠΑΟΚ είχε καταβάλει 700.000 ευρώ για να τον πάρει από την Σπαρτάκ Τρνάβα, για να παίξει όλες κι όλες 24 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα, αντιμετωπίζοντας και το «τριφύλλι» σε δυο παιχνίδια.

Είχε παίξει βασικός σε νίκη (3-1) του «δικεφάλου του βορρά» επί του Παναθηναϊκού τον Οκτώβρη του 2015 και είχε περάσει με αλλαγή σε ισοπαλία (2-2) τον Φλεβάρη του 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα