Πατούλης: «Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα γι' αυτό το έργο» (pics &vids)

Πατούλης: «Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα γι' αυτό το έργο» (pics &vids)

Πατούλης: «Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα γι' αυτό το έργο» (pics &vids)

bet365

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε στο εργοτάξιο της «Αγιάς Σοφιάς» για να δει τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ. «Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα», ανέφερε ο ίδιος.

Βουλευτικές Εκλογές 2019 με νέα ειδικά στοιχήματα. | (+21)

Μπορεί ο Γιώργος Πατούλης να αναλαμβάνει κι επίσημα τα νέα του καθήκοντα ως Περιφερειάρχης τον Σεπτέμβριο, αλλά ο ίδιος ξεκίνησε ήδη να ενημερώνεται για την δουλειά που τον περιμένει. Έτσι, την Πέμπτη (4/7) ο νέος Περιφερειάρχης βρέθηκε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ όπου κι ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων.

Από πλευράς ΑΕΚ στην ενημέρωση έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, οι υπεύθυνοι της DIMAND με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο και οι υπεύθυνοι της κατασκευαστικής εταιρίας με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Μεταξά της Ερμώνασα καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος. Παράλληλα το «παρών» έδωσε και ο επόμενος Δήμαρχος Φιλαδελφειας -Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Γιάννης Βούρος ενημερώθηκαν από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο για την πορεία των έργων αλλά και για την ανάπλαση της περιοχής. Ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο από την Περιφέρεια. «Η σημερινή παρουσία σηματοδοτεί ότι δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα από τις υποσχέσεις της Περιφέρειας. Αναλαμβάνουμε 1η Σεπτέμβρη και θα υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του Δημήτρης Ανδριόπουλος τόνισε: «Το έργο είναι της τάξης των 27 εκατ. ευρώ και σε αυτά προστίθενται μετά τα δημόσια έργα όπως αυτό της υπογειοποίησης». Ο κ. Ανδριόπουλος δεν θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία εισόδου της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» καθώς όπως τόνισε αυτό που προέχει είναι η εξέλιξη των εργασιών και όχι τα χρονοδιαγράμματα. Όσον αφορά την υπογειοποίηση, ο κ. Ανδριόπουλος υπογράμμισε ότι το έργο θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη και μέσα σε 12 μήνες, βάσει χρονοδιαγράμματος, θα έχει ολοκληρωθεί.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου από τη μεριά του τόνισε: «Καλωσορίζουμε τον κ. Πατούλη, τον νέο Περιφερειάρχη. Εγώ είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και είμαι βέβαιος για τη συνεργασία που θα έχουμε. Και είμαι βέβαιος γιατί ο κύριος Πατούλης, ακόμη ως δήμαρχος Αμαρουσίου και χωρίς να έχει την ηθική υποχρέωση, έχει βοηθήσει το ερασιτεχνικό σωματείο και το βοηθούσε τα τελευταία 5-6 χρόνια. Συνεπώς, αυτό που έκανε χωρίς να έχει καμία δέσμευση, αλλά για την αγάπη του για τον ελληνικό αθλητισμό, είμαι βέβαιος τώρα που θεσμικά έχει και την υποχρέωση να συνεχίσει αυτό που έχει ξεκινήσει με την περιφέρεια, πως θα το κάνει και επειδή έχει τη δέσμευση, αλλά κι επειδή έχει και την αγάπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα