Τελειώνει του Σπιριντόνοβιτς στην Πόγκον

Θοδωρής Βασίλης
Τελειώνει του Σπιριντόνοβιτς στην Πόγκον

bet365

Ποδοσφαιριστής της Πόγκον θα πρέπει να θεωρείται ο Σρνταν Σπιρντόνοβιτς ο οποίος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την μεταγραφή του από τον Πανιώνιο.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Πανιώνιο, ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και την Πόγκον. Ο Αυστριακός άσος πέρασε την Πέμπτη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για την πολωνική ομάδα και πλέον η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο Πανιώνιος από την αρχή δεν έλεγε όχι στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και πλέον περιμένει από την Πόγκον να καταβάλει αν όχι όλο το συμφωνηθέν ποσό, ένα μεγάλο ποσοστό για να στείλει την μπλε κάρτα και να ολοκληρωθεί το deal.

Από την Πολωνία προκύπτει ότι η Πόγκον θα κάνει δεκτό το φυσιολογικό αίτημα του Πανιωνίου και η μεταγραφή θα προχωρήσει. Να πούμε εδώ ότι η πρόταση για τον Σπιριντόνοβιτς έφτανε σε ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τις 150.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα