Παναιτωλικός: Φέρνει τον Ζοάν Μαρσιάλ

Παναιτωλικός: Φέρνει τον Ζοάν Μαρσιάλ

bet365

Ο 28χρονος στόπερ, αδερφός του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων» και όλα δείχνουν deal

Ενα «βαρύ» όνομα φαίνεται πως θα φορά την επόμενη σεζόν τη φανέλα του Παναιτωλικού. Για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων» έρχεται στην Ελλάδα ο Ζοάν Μαρσιάλ, αδερφός του Αντονι Μαρσιάλ που παίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει με τα «καναρίνια».
Ο 28χρονος στόπερ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην Ασχόντ του Ισραήλ (9/0), ενώ στη χώρα πήγε το καλοκαίρι του 2017 για λογαριασμό της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα (37/2), από την οποία αποχώρησε τον Φλεβάρη του 2019.

Με καταγωγή από την Μαρτινίκα αλλά γεννημένος στη Γαλλία, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν και έγινε επαγγελματίας στην Μπαστιά (29/0). Ακολούθησε η Μπρεστ (71/2), η Τρουά (27/3), μέχρι που βρέθηκε στο Ισραήλ. Με ύψος 1.85 δείχνει θηριώδης και «γεμίζει» την περιοχή, είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές των «τρικολόρ». Μάλιστα το 2010 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο EURO Under 19 που έγινε στη χώρα του, ενώ πλέον αγωνίζεται στην ανδρών της Μαρτινίκα.

Πλέον όλα δείχνουν πως θα γίνει κάτοικος Αγρινίου και ανά πάσα στιγμή αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα