Ο ΟΦΗ παρουσίασε τις νέες φανέλες (pics)

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τις νέες φανέλες (pics)

Gazzetta team
Ο ΟΦΗ παρουσίασε τις νέες φανέλες (pics)

bet365

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο λιμάνι του Ηρακλείου ο ΟΦΗ παρουσίασε τις φανέλες που θα φοράει η ομάδα τη σεζόν 2019/20.

Μπροστά σε κόσμο και με ενθουσιασμό για τη σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών, οι Ομιλίτες «αποκάλυψαν» με... μοντέλα τους παίκτες τους τις φανέλες της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Κοροβέσης και Βαγιέμπα Σακόρ φόρεσαν τις εμφανίσεις, με την βασική, μελανόλευκη και ριγωτή, να «κλέβει» την παράσταση. Kλασσική ριγέ, ασπρόμαυρη, με μια ιδιαίτερη λευκή λεπτομέρεια στο στήθος. Με τεχνολογια Dry Cell για τον ιδρώτα, η φανέλα παραμένει στεγνή και ελαφριά βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να έχουν καλυτερη απόδοση κατα τη διάρκεια του αγώνα.

Η δεύτερη εμφάνιση του ΟΦΗ είναι σε λευκό χρώμα, με γκρι λεπτομέρειες και η τρίτη σε σκούρο γκρι χρώμα, minimal και δυναμική. Αντίστοιχη σε ποιότητα και σχεδιασμό κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σιτι και η Ντόρντμουντ. Οι τερματοφύλακες θα έχουν τη δική τους εμφάνιση σε χρώματα κίτρινο, μωβ και γαλάζιο. Πρόκειται επίσης για μια φανέλα που συνδυάζει την ελαστικότητα, με την τελευταία τεχνολογία της Puma.

Η νέα εμφάνιση θα διατίθεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα Cosmos Sport της οδού 1821 και στο ηλεκτρονικό κατάστημαwww.cosmossport.gr.

Την εκδήλωση μετέδωσε ζωντανά ο σύλλογος μέσω του καναλιού του στο YouTube.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα