ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα, ο Βέρντε και ο... Καρτάμπια!

ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα, ο Βέρντε και ο... Καρτάμπια!

ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα, ο Βέρντε και ο... Καρτάμπια!

bet365

Οι μεταγραφικές υποθέσεις της Α.Ε.Κ. για την γραμμή κρούσης της, τα δεδομένα τους και όσα όσα αφορούν το άκρο αλλά και και την κορυφή της επίθεσης

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ επιχειρεί να τελειώσει (για αρχή) τον αγωνιστικό της σχεδιασμό με δυο προσθήκες που αφορούν την γραμμή κρούσης των «κιτρινόμαυρων». Για τον λόγο αυτό άλλωστε ελπίζουν για τις δυο περιπτώσεις που έχουν ως «εκλεκτούς» για τη θέση του φορ και του ακραίου μεσοεπιθετικού, να έχουν τελειώσει στις επόμενες μέρες και προφανώς αναφερόμαστε στους Νέλσον Ολιβέιρα και Ντανιέλε Βέρντε...

Παρακάτω θα διαβάσετε τι ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή που απασχολεί και έχει προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ αλλά και για τις υποθέσεις (όπως είναι αυτή του Φεντερίκο Καρτάμπια) που εξετάζει και μοιάζει να δύναται να 'χει stand by η Ένωση. Εννοείται πως αφορά το εξτρέμ και το ενδεχόμενο για τον έναν ή τον άλλο λόγο να μην προχωρήσει σε συμφωνία για τον Βέρντε με την Ρόμα...

Η περίπτωση του Ολιβέιρα και το... ψάξιμο

Για τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του Έκι Πόνσε είναι πλέον γνωστό ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι η επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο όταν του γνωστοποιήθηκε πως ο συγκεκριμένος είναι διαθέσιμος στην αγορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό (για τρία χρόνια αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο) και αναμένεται να ΜΗΝ υπάρξει πρόβλημα και με την Νόριτς, σύμφωνα με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή τουλάχιστον (αν μπορείς να τους εμπιστευτείς), αν ο Πορτογάλος φορ επιλέξει τελικά την Ένωση.

Σημειώνουμε ότι «αν ο Πορτογάλος φορ επιλέξει την Ένωση» διότι πρόκειται για το γεγονός ότι αυτό είναι και το μόνο πρόβλημα που υπάρχει. Ότι δηλαδή ο Ολιβέιρα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός καλύτερου επόμενου σταθμού στην καριέρα του και ειδικά επειδή διανύει το 28ο έτος της ηλικίας του. Θεωρεί πως δύναται να βρει ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και το επιδιώκει. Πρόκειται για μια υπόθεση που θα επιδιωχθεί από την ΑΕΚ να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δώσει προθεσμία και... τελεσίγραφα, καμία σχέση!

Το θέμα Βέρντε και η Ρόμα

Στην υπόθεση του εξτρέμ ο Ντανιέλε Βέρντε είναι η επιλογή για την ΑΕΚ και το πρόβλημα μοιάζει να παραμένει το deal με την Ρόμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιταλός ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την Ένωση στις οικονομικές λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους» (με ετήσιο συμβόλαιο που θα φτάνει και ίσως να ξεπερνάει τις 750.000 ευρώ). Αλλά και στη χρονική διάρκεια αφού το ρεπορτάζ αναφέρει (και εδώ) ότι η κουβέντα αφορά deal τριετίας...

Η Ρόμα απ' την πλευρά της δεν βιάζεται... Δεν καίγεται κιόλας να ασχοληθεί με την υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε ο οποίος δεν υπολογίζεται άλλωστε. Η τιμή του είναι στα δυο εκατ. ευρώ από πέρυσι, με τη διαφορά ότι φέτος μπήκε στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κάτι που σημαίνει ότι η ιταλική ομάδα μπορεί μεν να αξιώνει αυτό το ποσό αλλά δεν μπορεί και να το βρει (δεν υπάρχει καν κρούση σε τέτοια χρήματα για τον 23χρονο Ιταλό άσο από οποιαδήποτε ομάδα). Η ΑΕΚ μοιάζει να φτάνει στο ένα εκατ. ευρώ και δίνει ποσοστό μεταπώλησης. Επίσης στην υπόθεση αυτή η Ένωση θα επιδιώξει να τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά στην εβδομάδα που διανύουμε, βαριά έως τα μέσα της επόμενης.

Η Ισπανία και ο Καρτάμπια

Με την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Βέρντε και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θέλουν στην ΑΕΚ θα υπάρξει η ενεργοποίηση των περιπτώσεων που είναι... stand by! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας μια από αυτές είναι ο Φεντερίκο Καρτάμπια. Πρόκειται για ένα όνομα που 'χει απασχολήσει και πέρυσι -αλλά και παλαιότερα- τους «κιτρινόμαυρους» και πλέον τα δεδομένα είναι πολύ καλύτερα για την Ένωση. Μάλιστα απ' την Ισπανία αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει μια πρώτη -σημαντική- επαφή της ΑΕΚ με τον 26χρονο Αργεντινό ακραίο επιθετικό (δεξί εξτρέμ κυρίως που διαθέτει ιταλικό διαβατήριο) χωρίς να υπάρχει πάντως πρόταση (γι' αυτό και πρόκειται πιθανότατα για περίπτωση stand by).

Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση τον οποίο προφανώς και γνωρίζει ο Μιγκέλ Καρντόσο αφού υπήρξε δανεικός στην Μπράγκα και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Εννοείται πως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι προσωπική του επιλογή αφού υπάρχει στην ατζέντα της ΑΕΚ αρκετό καιρό, ενώ και το 2015 φέρεται να είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ της Ένωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει πραγματική δυνατότητα πραγματοποίησης της μεταγραφής... Ο Καρτάμπια επιβεβαιώνει πως ακόμη και να μη προχωρήσει η υπόθεση Βέρντε, ο παίκτης που θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ (και ας μην είναι ο Καρτάμπια για παράδειγμα), θα είναι ανάλογης αγωνιστικής και οικονομικής αξίας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα