Παναιτωλικός: Αλλαγές στα τμήματα υποδομών

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Αλλαγές στα τμήματα υποδομών

bet365

Αλλαγές στα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού και ειδικότερα στα στελέχη που θα τα στελεχώσουν.

Ο Παναιτωλικός με φωτογραφία που ανέβασε στα social media προανήγγειλε τις αλλαγές που αναμένονται στα τμήματα υποδομών της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Στην φωτογραφία είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, παλαίμαχος τερματοφύλακας και στη συνέχεια προπονητής του Παναιτωλικού, ο οποίος θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν την Κ19. Ο επίσης παλαίμαχος τερματοφύλακας Βασίλης Κλιάφας, που είναι προπονητής τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια θα αναλάβει ρόλο.

Ο γυμναστής Αντώνης Τσάτσος, που εργάστηκε στα Τμήματα Υποδομής και στη συνέχεια αναβαθμίστηκε στην πρώτη ομάδα (με Ματζουράκη, Χάβο και Δέλλα). Ο Σίλβα Τζούνιορ, που αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό και επιστρέφει από τη Βραζιλία να αναλάβει ρόλο στην ομάδα. Ο Παναγιώτης Τάγκαλος, προπονητής – γυμναστής και ιδιοκτήτης της Ακαδημίας «Ελπίδες», με την οποία ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα συνεργάζεται από δω και εμπρός.

Η στελέχωση των ακαδημιών του Παναιτωλικού δεν έχει ολοκληρωθεί αφού όπως αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία αναφέρει: «Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν το πολύ σημαντικό κομμάτι των Τμημάτων Υποδομής. Σύντομα θα ολοκληρωθεί η στελέχωση και θ’ αρχίσει η δουλειά…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα