ΑΕΚ: Ο Καρντόσο υπολογίζει τον Αλμπάνη

ΑΕΚ: Ο Καρντόσο υπολογίζει τον Αλμπάνη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Καρντόσο υπολογίζει τον Αλμπάνη

bet365

Στην ΑΕΚ δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Χρήστος Αλμπάνης να παραχωρηθεί δανεικός, περιμένοντας να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και να τεθεί στη διάθεση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο μεγάλος άτυχος με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ ήταν ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο. Αρχικά το πρόβλημα έδειχνε να αποτελεί κάτι το επιπόλαιο, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε οστικό οίδημα, με συνέπεια ο Έλληνας μεσοεπιθετικός να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Κιέλτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ανάλογη ατυχία στο ξεκίνημα της σεζόν είχε ο Αλμπάνης και πέρυσι, στην πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ, ωστόσο ο ίδιος ήδη έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί κανονικά στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο στην πορεία.

Γι' αυτό στην ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως παρά τα όσα έχουν ακουστεί, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να παραχωρηθεί ο Αλμπάνης με τη μορφή δανεισμού. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη για την αξία και την ποιότητά του και υπολογίζεται στο ρόστερ.

Την περσινή σεζόν ο Αλμπάνης, έπειτα από τον τραυματισμό του που τον είχε αφήσει εκτός μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, είναι αλήθεια πως δεν πήρε όσες ευκαιρίες έπρεπε, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν έδειξε ότι έχει τα προσόντα να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Γι' αυτό και ο Καρντόσο τον πιστεύει, περιμένοντας τον να επιστρέψει στη συνέχεια και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα όταν αυτή επιστρέψει από την Πολωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα