Αστέρας Τρίπολης: Παίζει δυνατά του Καπίγια

Αστέρας Τρίπολης: Παίζει δυνατά του Καπίγια

bet365

Ο Ενέκο Καπίγια είναι η δυνατή περίπτωση που παίζει για τον Αστέρα Τρίπολη για τον παίκτη που θα πάρει τη φανέλα με το 10.

Σας έχουμε γράψει πως ο Φράνσις Φουλάνα είναι ο παίκτης που έχουν ψηλά στον Αστέρα για τον παίκτη που θα καλύψει το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αναφέραμε, ωστόσο, πως οι Αρκάδες έχουν στα υπόψιν τους άλλη μία περίπτωση, πιο «δυνατή».

Κι αυτή ακούει στο όνομα Ενέκο Καπίγια. Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός κι η χρηματιστηριακή του αξία βάσει του transfermarkt αυτή τη στιγμή είναι 300.000 ευρώ.

Είναι «προϊόν» των ακαδημιών της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Εχει εμπειρία από τη La Liga, όπου και έχει μετρήσει 3 συμμετοχές κόντρα σε Λεβάντε, Γρανάδα και Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2015-2016.

Αγωνίστηκε επίσης στη Νουμάνια και στη Λεονέσα. Με την τελευταία πέρυσι είχε 30 συμμετοχές και 6 γκολ στη Γ' εθνική.

Γενικά, στην καριέρα του μέχρι τώρα έχει 167 ματς, με 22 γκολ και 6 ασίστ σε 11.352'.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για το που θα κάτσει η μπίλια για τη φανέλα με το 10 στον Αστέρα φαίνεται να είναι μοιρασμένες μεταξύ των Φουλάνα και Καπίγια και το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή λογικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα