Παναθηναϊκός: Ο ΑΠΟΕΛ αξιώνει όλο το συμβόλαιο του Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Ο ΑΠΟΕΛ αξιώνει όλο το συμβόλαιο του Ζαχίντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο ΑΠΟΕΛ αξιώνει όλο το συμβόλαιο του Ζαχίντ

bet365

Ο κυπριακός σύλλογος παραχωρεί τον Νορβηγό μέσο δανεικό αλλά αυτή την στιγμή ζητά από τον Παναθηναϊκό να καλύψει και τις 400.000 ευρώ του συμβολαίου του. Και σε αυτή την περίπτωση κάνει υπομονή το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Ζαχίντ, όπως έχουν αποκαλύψει στην Κύπρο, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση οι δυσκολίες είναι μεγάλες για το «τριφύλλι» που παλεύει αυτό το καλοκαίρι να ενισχυθεί έχοντας ένα σχεδόν... άδειο πορτοφόλι. Οι «πράσινοι» θέλουν τον ποδοσφαιριστή που καλύπτει τα θέλω του Γιώργου Δώνη αλλά για την ώρα ο ΑΠΟΕΛ αξιώνει από το «τριφύλλι» να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη. Αυτό αγγίζει τις 400.000 ευρώ, ποσό που... τρυπάει το ταβάνι των 250.000 ευρώ που έχει στην διάθεσή του ο Νίκος Νταμπίζας ως ανώτατο όριο προσφοράς.

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει πολλά. Παίζει το παιχνίδι της υπομονής, καθώς τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον κυπριακό σύλλογο. Στην περίπτωση του Κατελάρη ο Παναθηναϊκός όσο και να περίμενε δεν είχε ελπίδες, μιας και οι «πράσινοι» της Κύπρου δεν παραχώρουσαν τσάμπα τον διεθνή μέσο που τελικά παρέμεινε στην ομάδα. Σε αυτή του Ζαχίντ υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψει πρόταση από ομάδα που να ικανοποιεί οικονομικά τον ΑΠΟΕΛ και ο Παναθηναϊκός να σβήσει από την λίστα του και αυτή την περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα