Μάνος: «Ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου» (pics)

Μάνος: «Ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου» (pics)

Gazzetta team
Μάνος: «Ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου» (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την επιστροφή του στην ομάδα μας και τόνισε ότι αισθάνεται σπίτι του τους Κρητικούς.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και πάλι ο Έλληνας φορ, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και μιλώντας στο κανάλι του συλλόγου στο YouTube δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα φορέσει και πάλι τα μελανόλευκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στον ΟΦΗ και στο Ηράκλειο, ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι πολύ σημαντική για μένα και την ομάδα. Με δένει η οικογένεια και οι φίλοι που έχω εδώ, σίγουρα και το σήμα του ΟΦΗ, με τον οποίο καταφέραμε να ανεβούμε στην πρώτη κατηγορία πέρυσι. Θα δώσω τα πάντα για να ανταποδώσω όσα έκανε η ομάδα φέτος για μένα.

Θεωρώ τον ΟΦΗ σπίτι μου, γιατί πέρασα όμορφες και δύσκολες στιγμές. Δεν έφυγα στα δύσκολα της ομάδας, αλλά στα εύκολα.

Οι στόχοι μου είναι με το σκοράρισμά μου να βοηθήσω την ομάδα, να δώσω χαρά στον κόσμο και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα