ΠΑΟΚ - Ολιβέιρα: Τα 5.000.000 ευρώ δεν είναι αρκετά!

ΠΑΟΚ - Ολιβέιρα: Τα 5.000.000 ευρώ δεν είναι αρκετά!

ΠΑΟΚ - Ολιβέιρα: Τα 5.000.000 ευρώ δεν είναι αρκετά!

bet365

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία για τον 26χρονο μέσο και τις επαφές ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πόρτο. Η νέα πρόταση των νταμπλούχων και η πρώτη αντίδραση των «Δράκων».

Η αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ερχομός του Άμπελ Φερέιρα στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, άλλαξαν τα δεδομένα της υπόθεσης του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος επέστρεψε στο προσκήνιο για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Μάριο Μπράνκο είχε κρατήσει ανοικτή την πόρτα, μετά το πρώτο «όχι» των «Δράκων», «μέχρι τις 31 Αυγούστου, όλα μπορούν να γίνουν» είχε πει τότε ο αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου, ενώ η τελευταία ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη στο Instagram, με τη φωτογραφία του Ολιβέιρα από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνει το ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία κάνουν λόγο για «προχωρημένες συζητήσεις», με τον νέο προπονητή των «ασπρόμαυρων», Άμπελ Φερέιρα, να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και να έχει επηρεάσει θετικά την υπόθεση, που πριν μερικές μέρες έμοιαζε με άπιαστο όνειρο. Ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει και έχει ρίξει στο τραπέζι μια πρόταση αγοράς του Σέρτζιο Ολιβέιρα, που θα τινάξει την μπάνκα με την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του!

Μέχρι σήμερα η απόκτηση του Λέο Ζαμπά και του Ντάγκλας Αουγκούστο είναι οι πιο ακριβές αγορές του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο στην Πορτογαλία λέγεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πληρώσει 5.000.000 € για να ντύσει εκ νέου στα ασπρόμαυρα τον 26χρονο Πορτογάλο μέσο. Ποσό που και την προηγούμενη φορά κρίθηκε, λόγω της ρήτρα στο συμβόλαιο δανεισμού του παίκτη στον ΠΑΟΚ, αρκετά μικρό.

Οι επαφές των δύο ομάδων είναι σε εξέλιξη και όπως αναφέρεται στην Πορτογαλία κάποια στιγμή ακούστηκε και το όνομα του Λέο Ζαμπά για τον οποίο ανεπίσημα πριν μερικούς μήνες η Πόρτο είχε κοιτάξει την περίπτωσή του.

Όλα θα εξαρτηθούν από την τελική στάση της Πόρτο, που αξιώνει 7.000.000 €, και την απόφαση της διοίκησης των «Δράκων» στο έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ολιβέιρα, ο οποίος προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Σέρτζιο Κονσεϊσάκο, αλλά ξέρει πως για να φύγει ακόμη και ως δανεικός θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαίο του, καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα