Πανιώνιος: Ανακοίνωσε και Χρούσιελ (pic)

Gazzetta team
Πανιώνιος: Ανακοίνωσε και Χρούσιελ (pic)

bet365

Στην απόκτηση του 22χρονου Ελληνοπολωνού κεντρικού αμυντικού, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, πρώην παίκτη του ΑΕ Καραϊσκάκης ως το 2023 προχώρησε ο Πανιώνιος.

Οι Νεοσμυρνιώτες ανακοίνωσαν και δεύτερο παίκτη το βράδυ του Σαββάτου, αφού μετά τον Στέφανο Ευαγγέλου απέκτησαν και τον Ελληνοπολωνό κεντρικό αμυντικό που πέρυσι αγωνίστηκε με τους Αρτινούς στη Football League σε 19 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σεμπαστιάν Χρουσιέλ. Ο διεθνής Πολωνός κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023.

Ο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ, γεννήθηκε στην Σάμη της Κεφαλλονιάς και ξεκίνησε την καριέρα του από Παναθηναϊκό Κεφαλλονιάς και στην συνέχεια μετακόμισε στον ΑΟ Διλινάτα. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα να ενταχθεί στην ομάδα Κ17 του Ατρόμητου, ενώ έπαιξε και στην Κ20.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην πατρίδα του και αγωνίστηκε με την φανέλα της Ολίμπια Κρούντζιατζ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ΑΕ Καραϊσκάκης, όπου κέντρισε το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να αναδεικνύεται νικητής και να τον εντάσσει στο δυναμικό του για τα επόμενα 4 χρόνια».

«Καλώς όρισες στην ΠΑΝΙΩΝΙΑ οικογένεια Σεμπάστιαν Χρούσιελ», έγραψαν στο Facebook οι Νεοσμυρνιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα