Σεμέντο: «Πρόκληση για μένα ο ΟΦΗ»

Σεμέντο: «Πρόκληση για μένα ο ΟΦΗ»

Gazzetta team
Σεμέντο: «Πρόκληση για μένα ο ΟΦΗ»

bet365

Ο Λισάντρο Σεμέντο αναφέρθηκε στην πρόκληση του ΟΦΗ και στην ευκαιρία που έχει να δείξει την αξία του με τα μελανόλευκα.

Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (01/07) την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πορτογάλο να δηλώνει χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον σύλλογο.

“Ήταν μια καλή ευκαιρία η μεταγραφή μου για να δείξω πράγματα, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Βρήκα πολλές ομοιότητες με την Κύπρο και είμαι πολύ καλά μέχρι τώρα. Στόχος είναι να βγάλουμε καλά παιχνίδια και στο τέλος να αναδειχθούμε σαν παίκτες αλλά και σαν ομάδα. Ήξερα ότι θα είναι πρόκληση και κάτι διαφορετικό ο ΟΦΗ αλλά αυτά κυνηγάω και γι αυτό θα είμαι εδώ πέρα”.

(gentikoule.gr)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα