Αβραάμ: «Όνειρό μου να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» (vid)

Αβραάμ: «Όνειρό μου να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Αβραάμ: «Όνειρό μου να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Για την εκπλήρωση της επιθυμίας του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό μίλησε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που ευχαρίστησε την ομάδα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο έμπειρος στόπερ, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενος που θα μπορέσει να ολοκληρώσει την καριέρα του με τα χρώματά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι των Πειραιωτών στο YouTube:

«Αυτό ήταν το όνειρό μου, να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που αναδείχθηκε, αγαπήθηκα και κέρδισα πάρα πολλά πράγματα. Σίγουρα είμαι περήφανος και χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Με ενδιαφέρει η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους της, θέλω σε προσωπικό επίπεδο να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Θα δώσω τα πάντα, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήταν ό,τι καλύτερο να κλείσω έτσι την καριέρα μου, η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, έχοντας καλή βάση από πέρυσι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κατακτήσουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και θα διακριθούμε και στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα