«Δίνει τρία εκατ. ευρώ για τον Ιβάνουσεκ ο ΠΑΟΚ»

«Δίνει τρία εκατ. ευρώ για τον Ιβάνουσεκ ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Δίνει τρία εκατ. ευρώ για τον Ιβάνουσεκ ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για την περίπτωση του Λούκα Ιβάνουσεκ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Κόπα Άφρικα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Λούκα Ιβάνουσεκ έχει κάνει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κροατίας. Ο 20χρονος επιτελικός μέσος αγωνίζεται στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και είχε φτάσει πολύ κοντά στην Ντιναμο Ζάγκρεμπ, αλλά όπως αναφέρουν οι Κροάτες, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του προσφέροντας μάλιστα το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της germanijak.hr η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Κροατίας ήταν σχεδόν σίγουρη αλλά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι προσφέροντας το ποσό των τριών εκατ. ευρώ πάγωσε την μεταγραφή.

Ο Λούκα Ιβάνουσεκ την φετινή σεζόν είχε 34 συμμετοχές με την φανέλα της Λοκομοτίβα σημειώνοντας έξι γκολ και πέντε ασίστ, ενώ μετράει και δύο συμμετοχές με την εθνική Κροατίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα