ΟΦΗ: Γρήγορα αλλά όχι βιαστικά για προπονητή

ΟΦΗ: Γρήγορα αλλά όχι βιαστικά για προπονητή

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Γρήγορα αλλά όχι βιαστικά για προπονητή

bet365

Ο ΟΦΗ «χτενίζει» την αγορά για προπονητή, κλείνοντας όμως τα «αυτιά» του σε προτάσεις μάνατζερ από Ελλάδα και Ευρώπη και περιμένοντας μέχρι να βρει τον κατάλληλο, χωρίς βιασύνη.

Ο Χάιμε Βέρα δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ, μετά την απόρριψη από πλευράς UEFA του αιτήματός του να προπονήσει τους Κρητικούς χωρίς το απαραίτητο UEFA Pro.

Πλέον ο σύλλογος ψάχνει για προπονητή, σε ένα άβολο χρονικό σημείο, καθώς τη Δευτέρα 1 Ιουλίου οι παίκτες θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν.

Εκεί θα τους συναντήσει ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Γιάννης Σαμαράς, που την ίδια ώρα, ως αθλητικός διευθυντής, θα ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του! Πάντως αυτό, όπως τονίζεται από πηγές, δεν πρόκειται να συμβεί με όρους συνηθισμένους.

Ούτως ή άλλως ο ΟΦΗ φαίνεται πως λειτουργεί με διαφορετικό μοντέλο απ’ ότι συνηθίζεται στην Ελλάδα, αφού ο Αθλητικός Διευθυντής λειτουργεί υπεράνω όλων. Για τον λόγο αυτό οι μεταγραφές αποφασίζονται από τον ίδιο, σε συνεργασία με το τμήμα scouting, ενώ εκείνος είναι που έχει εκπονήσει τον τρόπο δουλειάς στην προετοιμασία.

Έτσι οι Κρητικοί καλούνται να βρουν τον «συμβατό» με τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου τεχνικό, που ασφαλώς θα έχει μεγάλο περιθώριο κινήσεων, αλλά με το μοτίβο καθορισμένο από τον κ. Σαμαρά. «Ο τρόπος δουλειάς του δεν θα επηρεάζεται, αφού ο προπονητής αποφασίσει για τα πάντα εντός γηπέδου και αποδυτηρίων. Το γενικό σύνθημα ωστόσο το δίνει πάντα ο κ. Γιάννης», αναφέρεται από «κύκλους» που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Η αναζήτηση του διαδόχου του Βέρα θα γίνει μεν γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά, μόνο και μόνο για να ταξιδέψει η ομάδα στην Ολλανδία στις 10 Ιουλίου με νέο προπονητή. Βέβαια το πιθανότερο είναι πως ως τότε θα έχει εντοπιστεί ο κατάλληλος, όχι όμως κατόπιν προτάσεων μάνατζερ, που ήδη έκαναν την εμφάνισή τους και ούτε παρακάμπτοντας τα κριτήρια της ΠΑΕ.

Όσον αφορά το πρόσωπο, οι πιθανότητες του Τραϊανού Δέλλα φαίνεται πως υποχωρούν, ενώ εξετάζονται και λύσεις από το εξωτερικό. Η ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το παραμικρό και η αναζήτηση συνεχίζεται υπό άκρα μυστικότητα, κάτι που φαίνεται πως θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, στα μεταγραφικά, ο Δημήτρης Μάνος αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί επίσημα, ενώ τα τυπικά απομένουν και για τον Νίκο Μαρινάκη. Όσον αφορά τον Χουάν Νέιρα, αν δεν κάνει την έκπληξη και απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ για διετές συμβόλαιο με μικρότερες αποδοχές απ’ αυτές που αξιώνει, όπως φαίνεται θα αποτελέσει παρελθόν οριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα