Στοχ: «Ήθελα να παίξω ακόμα μια φορά στην Ελλάδα»

Στοχ: «Ήθελα να παίξω ακόμα μια φορά στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Στοχ: «Ήθελα να παίξω ακόμα μια φορά στην Ελλάδα»

bet365

Ο Μίροσλαβ Στοχ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σλάβια Πράγας, τονίζοντας πως ήθελε να δοκιμάσει ακόμα μια φορά την τύχη του στην Ελλάδα.

Ισπανία U21 - Βέλγιο U21 με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα μια προσφορά από τον ΠΑΟΚ, ξέρω τον σύλλογο και μαζί με την οικογένεια μου αποφασίσαμε να την δεχθούμε. Ήθελα να προσπαθήσω να παίξω στο εξωτερικό, ακόμα μια φορά στην Ελλάδα, που είναι η μοναδική χώρα στην οποία δεν κατέκτησα κάποιο τίτλο.

Πάντα θα θυμάμαι όσα καλά έζησα στην Σλάβια. Πέρασα δυο όμορφα χρόνια, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και δυο φορές το κύπελλο, ήταν φανταστικά. Άργησα να ξεκινήσω αλλά στο τέλος έδειξα στους φίλους της ομάδας τι μπορώ να κάνω.

Είχα πάντα εξαιρετική υποστήριξη από τους φιλάθλους, και απόλαυσα το σύνθημα που δημιουργήσανε ειδικά για εμένα. Πιστεύω ότι οι φίλοι της ομάδας θα συνεχίζουν να την υποστηρίζουν έτσι, και θα πετύχουν κάτι σπουδαίο μαζί της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα