Ώρα μηδέν: Ο ΠΑΟΚ, ο Φερέιρα και οι τελικές επαφές με Μπράγκα

Ώρα μηδέν: Ο ΠΑΟΚ, ο Φερέιρα και οι τελικές επαφές με Μπράγκα

bet365

Όλα ανοικτά είναι στο θέμα του προπονητή για τους νταμπλούχους Ελλάδας, που θέλουν ακόμη και μέσα στην ημέρα να έχουν προχωρήσει και κλείσει αυτή την σημαντική εκκρεμότητα. Ο Άμπελ Φερέιρα είναι ο εκλεκτός και ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ότι "μέχρι την Κυριακή θα έχετε νέο προπονητή" και προς σ' αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι επιτελείς των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Στόχος τους είναι να τελειώσουν ακόμη και μέσα στην ημέρα την σημαντική εκκρεμότητα, που προέκυψε με την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, μια μέρα προτού αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία. Κόντρα σε όσα αναφέρονται στο σύνολο του πορτογαλικού Τύπου, ο Άμπελ Φερέιρα παραμένει στο νο 1 της "short list" των "ασπρόμαυρων", που από πλευράς τους δεν απογοητεύονται από το αρχικό "όχι" της Μπράγκα.

Γνωρίζουν ότι μέσα από τη διαπραγμάτευση η εξαγορά του συμβολαίου (buy out), που "δένει" τον 40χρονο προπονητή ως το 2021, μπορεί να "πέσει" σε λογικά πλαίσια, παρά την "απαγορευτική" (αρχική) ρήτρα των δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει και να πει με βεβαιότητα ότι η συγκεκριμένη περίπτωση θα καταλήξει σε συμφωνία, το σίγουρο είναι πως οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα ανεβάσουν την προσφορά τους προς την Μπράγκα και θα ποντάρουν στην επιθυμία του Φερέιρα να περάσει τα Πορτογαλικά σύνορα και να εργαστεί στο εξωτερικό.

Όπως έχει αναφέρει από χτες το gazzetta.gr ο Φερέιρα βλέπει θετικά την περίπτωση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νταμπλούχων Ελλάδας και αυτή η παράμετρος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από την Πορτογαλία "ο ΠΑΟΚ προσφέρει 2.000.000 ευρώ στην Μπράγκα, πλέον των δύο εκατομμυρίων ευρώ ως ετήσιο μισθό στον προπονητή" και όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται "η πρόταση προς τον Φερέιρα είναι εξαιρετική και ισόποση με τους μισθούς των προπονητών των Big 3".

Και δεν είναι καθόλου τυχαία η πρωινή πληροφορία της Α Bola που γράφει ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει νέα πρόταση προς την Μπράγκα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα