Στοχ τριετίας: Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος!

Στοχ τριετίας: Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος!

Στοχ τριετίας: Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος!

bet365

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι ξανά παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού οριστικοποιήθηκε η απόκτησή του από τον δικέφαλο, με τον Σλοβάκο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Ο Μπον Βιβέρ που δείχνει να σοβαρεύτηκε έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής (28/6), προκειμένου να έχει τις τελευταίες επαφές και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Όλα πήγαν κατ' ευχήν και ο Μίροσλαβ Στοχ, αφού ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις και τον τελευταίο γύρο των συζητήσεων με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο, σφραγίζοντας την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, μετά από έξι χρόνια, προσφέροντας μια πολύ σημαντική λύση για την επόμενη χρονιά.

Τί συμβόλαιο πρόσφερε ο ΠΑΟΚ στον 29χρονο Σλοβάκο εξτρέμ; Η διάρκεια του, όπως αναφέραμε, θα είναι για τρία χρόνια και οι απολαβές πολύ καλύτερες από αυτές που είχε στους νταμπλούχους Τσεχίας. Αν και ήταν ένα από τα πιο «βαριά» συμβόλαια (ένας βασικός λόγος που η Σλάβια είπε σχετικά εύκολα «ναι» στην παραχώρησή του) με 500.000 ευρώ το χρόνο, στην Ελλάδα και τους «ασπρόμαυρους» θα αμείβεται με περίπου 750.000 ευρώ συν τα μπόνους.

Η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ ο Στοχ αναμένεται να κάνει και την πρώτη του εμφάνιση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα