ΠΑΟΚ: Κρούση σε Φερέιρα, εμπόδιο η Μπράγκα!

ΠΑΟΚ: Κρούση σε Φερέιρα, εμπόδιο η Μπράγκα!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Κρούση σε Φερέιρα, εμπόδιο η Μπράγκα!

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκανε επαφή με τον Άμπελ Φερέιρα της Μπράγκα, ωστόσο ο 40χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει.

Τον προπονητή που οδήγησε την Μπράγκα σε μια χρονιά ρεκόρ στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της, σπάζοντας την κορυφαία της επίδοση σε βαθμούς και γκολ, έχει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ. Ο Άμπελ Φερέιρα δεν έχει πείρα, όμως έχει δείξει πως αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους προπονητές στην Πορτογαλία και το γεγονός ότι είναι 40 ετών, τον καθιστά μια πολύ φιλόδοξη επιλογή.

Ο Φερέιρα ξεκίνησε να προπονεί το 2011, αμέσως μόλις κρέμασε τα παπούτσια του, στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ. Πέρασε στη δεύτερη ομάδα των «λιοτναριών», ενώ το 2015 πήγε στη δεύτερη ομάδα της Μπράγκα. Ανέλαβε ως υπηρεσιακός και από το 2017 ειναι πρώτος, οδηγώντας τους «Αρσεναλίστας» στην τέταρτη θέση και στην έξοδο στην Ευρώπη. Φέτος, η καλή πορεία επαναλήφθηκε, κάνοντας τους διοικούντες την Μπράγκα να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Παράλληλα όμως, το όνομά του βγήκε από τα πορτογαλικά σύνορα. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη του σεζόν ήταν και υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς στη χώρα της ιβηρικής.

Ο 40χρονος είναι μια απί τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει κάνει κρούση, ωστόσο είναι μια δύσκολη περίπτωση. Κι αυτό γιατί ο Φερέιρα δεσμεύεται με συμβόλαιο με ιδιαίτερα υψηλό buy out με την Μπράγκα, η οποία δεν δείχνει καθόλου διατεθειμένη να τον χάσει, θεωρώντας πως είναι ο ιδανικός για να να συνεχίσει την εξέλιξη του πρότζεκτ της. Μένει να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα τα καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τους Πορτογάλους και να σπάσει το συμβόλαιο του Φερέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα