Παναιτωλικός: Συμφώνησε με Ντάλσιο (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Συμφώνησε με Ντάλσιο (vid)

bet365

Ο 23χρονος Πορτογάλος κεντρικός χαφ για τον οποίο «μονομάχησαν» Μπενφίκα και Πόρτο, τα βρήκε με τα «καναρίνια» και έρχεται στο Αγρίνιο ως ελεύθερος
Δεδομένη είναι για τον Παναιτωλικό η ενίσχυση στον άξονα και ένας εκ των «εκλεκτών» του είναι ο Εουσιοντάλιτσιο Γκόμες ή αλλιώς Ντάλσιο, με τον οποίο συμφώνησαν τα «καναρίνια» και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον 23χρονο χαφ που ανήκει στην Μπενφίκα και ο ερχομός του αποτυπώνει ανάγλυφα το επίπεδο της συνεργασίας των δύο ομάδων, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του κουβαλά ήδη μία «καλή» καριέρα. Μάλιστα θα αποκτηθεί ως ελεύθερος και όχι σαν δανεικός (η Μπενφίκα θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης), κάτι που λέει... πολλά.
Γεννημένος τον Μάιο του 1996 ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπελενένσες και το 2014 υπέγραψε εκεί το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αμέσως ξεχώρισε και μία σεζόν μετά οι «Αετοί της Λισαβόνας» κέρδισαν τη «μάχη» με την Πόρτο και τον απέκτησαν, έναντι ενός ποσού που ανέρχονταν στις 700.000 ευρώ. Τον άφησαν ένα χρόνο δανεικό, επέστρεψε στη 2η ομάδας τους (50 ματς), πέρασε από τη Ρέιντζερς και πέρσι ήταν πάλι στη Μπελενένσες. Ενδιάμεσα χρίστηκε διεθνής με την Under 19 και Under 20 της Πορτογαλίας, ενώ υπό τις οδηγίες του γνώριμού μας Ρικάρντο Σα Πίντο αγωνίστηκε τη χρονιά 2015/16 στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Πλέον θα φορά την «κυανοκίτρινη» φανέλα, ενώ εκτός από τη θέση «8» μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα. Παρά το ύψος του 1.80, διακρίνεται για την ταχύτητά του και την καλή τεχνική του κατάρτιση, αφού παρουσιάζεται πάρα πολύ καλός στο 1 vs 1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα