Ντουρμισάι: Η «παράδοση»... λέει ένα γκολ κάθε δύο ματς!

Ντουρμισάι: Η «παράδοση»... λέει ένα γκολ κάθε δύο ματς!

Γιώργος Ντυμένος
Ντουρμισάι: Η «παράδοση»... λέει ένα γκολ κάθε δύο ματς!

bet365

Ο νεαρός φορ έχει την απαιτούμενη ποιότητα να «πιάσει» στο λιμάνι και να βαδίσει στην πρόσφατη... πεπατημένη των Μασούρα και Ανσαριφάρντ που επίσης έκαναν το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη – Πειραιάς
Κάτοικος Πειραιά έγινε πρόσφατα ο Φιόρι Ντουρμισάι και επί χάρτου καλείται να συνεχίσει την... παράδοση που φέρνει την πλατεία να στέλνει καλούς επιθετικούς στον Ολυμπιακό. Με το... αζημίωτο βέβαια, αφού ας μην ξεχνάμε πως στον Πανιώνιο καλούνται τα τελευταία χρόνια να ακολουθήσουν την πολιτική των πωλήσεων, ώστε να ορθοποδήσουν οικονομικά.
Ο 22χρονος στράικερ βάδισε λοιπόν στα χνάρια του Γιώργου Μασούρα που τον περασμένο Γενάρη έκανε το ίδιο δρομολόγιο, όπως και σε εκείνα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, περίπου 2,5 χρόνια πριν και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2017. Πρόκειται για τις δύο τελευταίες χρονικά περιπτώσεις «μπροστινών» που έβγαλαν τα «κυανέρυθρα» και φόρεσαν τα «ερυθρόλευκα» και για αμφότερους το πρόσημο ήταν άκρως θετικό...
Ο Ιρανός έφτασε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2015, την εποχή που στην πλατεία είχαν περιορισμούς μεταγραφών και ήταν ένας εκ των τριών «μεγάλων» που είχαν τότε δικαίωμα να αποκτήσουν. Σε 1,5 αγωνιστική περίοδο βρήκε στόχο 15 φορές και έναντι περίπου 400.000 ευρώ, «έπιασε» λιμάνι. Μετά από ένα «αναγνωριστικό» πρώτο εξάμηνο, τη σεζόν 2017/18 αναδείχθηκε 2ος σκόρερ της κατηγορίας (17 γκολ) και ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού. Από τον οποίο αποχώρησε με ένα πρωτάθλημα στο παλμαρέ του και 21 τέρματα σε αθροιστικά 46 εμφανίσεις του. Συνολικά αγωνίστηκε 3.186' και αν κάνουμε τις σχετικές διαιρέσεις (3.186'/21), αυτό «μεταφράζεται» σε ένα γκολ κάθε 152'.
Ο 25χρονος ακραίος από την πλευρά του πήγε στους Πειραιώτες στα μέσα της περασμένης χρονιάς και οι «κυανέρυθροι» έβαλαν στο ταμείο τους περίπου 600.000 ευρώ. «Λαβράκι» από τον Ηλυσιακό με συνεχόμενη βελτιωμένη εικόνα, ήταν τα τελευταία χρόνια εκ των κορυφαίων του Πανιωνίου. Τόσο στα «φτερά», όσο και σε άξονα ή και φορ. Αλλωστε ξεχώρισε με το «καλημέρα», βούτηξε στα βαθιά, κολύμπησε και μόνο...ψαρωμένος δεν παρουσιάστηκε έδειξε. Σε 16 εμφανίσεις του και 928' σκόραρε 4 φορές, αν και μόλις 10 ξεκίνησε βασικός.
Μάλιστα με γνώμονα τις επιδόσεις των Ανσαριφάρντ, Μασούρα, ο Ντουρμισάι αναμένεται να σημειώνει μίνιμουμ ένα γκολ κάθε 2 ματς της Super League. Κατά διαβολική σύμπτωση και οι δύο τους είχαν ανάλογη συχνότητα σκοραρίσματος με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στο πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα ο Ιρανός κατέγραψε 2.368' συμμετοχής και 17 τέρματα (1/139'), ενώ η αντίστοιχη επίδοση του Μασούρα είναι 580'/4' (1/145').
Η... μαγιά υπάρχει και είναι στο... πόδι του νεαρού να κάνει τη διαφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα