Βόλος: Ανακοίνωσε Μυστακίδη

Gazzetta team
Βόλος: Ανακοίνωσε Μυστακίδη

bet365

Ο 25χρονος επιθετικός θα συνεχίσει στους «νεοφώτιστους» ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ
Κάτοικος Βόλου και επίσημα έγινε πριν από λίγο ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο 25χρονος επιθετικός που δεν υπολογίζονταν στον ΠΑΟΚ, παραχωρήθηκε στους «νεοφώτιστους» με τη μορφή του δανεισμού από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ πέρσι ήταν αρχικά στον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά στην Γκόρνικ Ζάμπρζε. Με θητεία, μεταξύ άλλων, και στον Παναθηναϊκό, ο νεαρός στράικερ έχει 7 γκολ και 51 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Γιάννη Μυστακίδη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.
Ο Γιάννης Μυστακίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Πιερικό και το 2015 μεταγράφηκε στην ΠΑΟΚ όπου σε δύο χρόνια είχε 35 συμμετοχές πρωταθλήματος και 6 γκολ.
Το 2017 δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό, ενώ πέρυσι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού αρχικά στον ΠΑΣ Γιάννινα και εν συνεχεία στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα