Λοβέγε στο gazzetta.gr: «Δεν έχω μιλήσει με ΑΕΚ, η Σαχτάρ θέλει 2 εκατ. ευρώ για τον Μπλάνκο Λέστσουκ»

Λοβέγε στο gazzetta.gr: «Δεν έχω μιλήσει με ΑΕΚ, η Σαχτάρ θέλει 2 εκατ. ευρώ για τον Μπλάνκο Λέστσουκ»

Δημήτρης Βέργος
Λοβέγε στο gazzetta.gr: «Δεν έχω μιλήσει με ΑΕΚ, η Σαχτάρ θέλει 2 εκατ. ευρώ για τον Μπλάνκο Λέστσουκ»

bet365

Ο Ροδρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε, ατζέντης του Γουστάβο Μπλάνκο Λέστσουκ που φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ, τόνισε στο gazzetta.gr πως δεν έχει καμία κρούση από την Ένωση, ενώ μίλησε και για συγκεκριμένα ποσά που θα αξίωνε η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η ΑΕΚ εκτός από εξτρέμ βρίσκεται στην αγορά και για την απόκτηση ενός φορ. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα» θέλει τον Μιγκέλ Καρντόσο να εξετάζει ανάμεσα σε άλλους και την περίπτωση του Γουστάβο Μπλάνκο Λέστσουκ.

Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Μάλαγα, ως δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Μπλάνκο Λέστσουκ φέρεται να είναι από τις περιπτώσεις που αρέσουν στον Καρντόσο, με τον Αργεντινό να πραγματοποιεί 42 συμμετοχές με τη Μάλαγα στη Segunda Division τη σεζόν που τελείωσε, σκοράροντας 9 γκολ και έχοντας 7 ασίστ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Αργεντινού φορ, Ροδρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχει «ενοχλήσει» κανείς από την ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως τα οικονομικά δεδομένα θα ήταν υψηλά.

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ, δεν έχει έρθει κανείς σε επαφή μαζί μου για τον Μπλάνκο Λέστσουκ από τον ελληνικό σύλλογο. Ο παίκτης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σαχτάρ και αν αποχωρήσει αυτό μπορεί να γίνει μόνο με κανονική μεταγραφή. Και με όλο τον σεβασμό, αλλά θεωρώ πως τα οικονομικά δεδομένα είναι υψηλά για έναν σύλλογο από την Ελλάδα», σχολίασε στο gazzetta.gr ο Λοβέγε.

Ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού μάλιστα μίλησε με συγκεκριμένα ποσά που θα ζητούσε η Σαχτάρ για να παραχωρήσει τον πελάτη του, προσθέτοντας:

«Η Σαχτάρ θα ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ για να γίνει η μεταγραφή. Αλλά, όπως είπα και πριν, δεν έχω δεχθεί καμία κρούση από την ΑΕΚ για την περίπτωση του».

Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός μετακινήθηκε στη Σαχτάρ το καλοκαίρι του 2017, έχοντας πραγματοποιήσει μία παραγωγική σεζόν με την Καρπάτι Λβιβ, με 33 συμμετοχές, 12 γκολ και 4 ασίστ. Στη Σαχτάρ τη σεζόν 2017-2018 αγωνιζόταν ως αλλαγή, πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ, με συνέπεια να παραχωρηθεί πέρυσι στη Μάλαγα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα