ΠΑΟΚ: «Νταμπλούχοι αναζητούν προπονητή»!

ΠΑΟΚ: «Νταμπλούχοι αναζητούν προπονητή»!

ΠΑΟΚ: «Νταμπλούχοι αναζητούν προπονητή»!

bet365

Μπορεί να μοιάζει με αγγελία πρόσληψης προπονητή, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, μετά το «διαζύγιο» του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Το παρασκήνιο, τι ισχύει με Γκαρσία και τι ψάχνουν στη Μικράς Ασίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συναντήθηκε χτες το μεσημέρι με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ενημέρωσε ότι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση, που έχει εδώ και καιρό, από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και στην οποία μέχρι τώρα προπονητής ήταν ο συμπατριώτης του, Κοσμίν Ολαγκροίου.

Δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία και 39 ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο 50χρονος τεχνικός αποφάσισε να κάνει χρήση του «buy out» που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ύψους 2.000.000 ευρώ, αποδεχόμενος τη «μυθική» πρόταση της Αλ Χιλάλ, η οποία σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από τη Ρουμανία, του προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο με απολαβές 4.000.000 δολάρια!

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της επαφής δεν μπόρεσε να του αλλάξει άποψη και λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ο Λουτσέσκου ενημέρωνε τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποιούσε ότι «βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή»!

Όντως, ο προπονητής συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του, μερικοί εκ των οποίων γνώριζαν για την απόφαση αφού θα τον ακολουθήσουν στο νέο βήμα της καριέρας του, στα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας και τους ανακοίνωσε την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ και να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές κοιτούσαν αποσβολωμένοι μεταξύ τους τον προπονητή να τους καλεί στο γήπεδο για προπόνηση. Κάποιοι δεν ήθελαν να το πιστέψουν, ορισμένοι θέλησαν να μάθουν για το αν είναι οριστικό ή υπάρχει περιθώριο ανατροπής, το σίγουρο είναι ότι η χτεσινή απογευματινή προπόνηση ήταν η τελευταία υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού και των συνεργατών του.

Άμεσα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για το θέμα του νέου προπονητή. Στο μυαλό πολλών ήρθε το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ως προπονητής της Κ19, αλλά δεν προκύπτει ότι ο αγαπημένος της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, που βρίσκεται στην Κω για καλοκαιρινές διασκοπές, θα είναι έστω μια προσωρινή λύση. Ίσως να μην το επιθυμεί κι ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός.

«Θα φέρουμε κορυφαίο προπονητή στη θέση του Λουτσέσκου» είναι ένα από τα πρώτα συμπεράσματα των συζητήσεων μεταξύ των επιτελών του ΠΑΟΚ. Αναγκαστικά η διοίκηση θα πρέπει να στραφεί σε μια λύση μόνιμη μέσα από μια σύντομη, λόγω πίεσης χρόνου, εξερεύνηση της ελληνικής και ξένης αγοράς (Πορτογαλία, Ισπανία, Ρωσία κλπ.) καταλήγοντας σε κάποιον άλλον Έλληνα ή ξένο προπονητή.

Σ' ότι αφορά την ελληνική αγορά το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι αυτό που ακούγεται αρκετά έντονα, με τον π[ρώην προπονητή της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, του Ηρακλή, της ΑΕΛ και άλλων ομάδων, να έχει αρκετές συμπάθειες εντός των γραφείων της Μικράς Ασίας, όχι τώρα, εδώ και πάρα πολύ καιρό, με το όνομά του να έχει ακουστεί έντονα και πριν από δύο χρόνια.

Το κεφάλαιο Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ έκλεισε, έτσι ξαφνικά όπως άνοιξε πριν από δύο καλοκαίρια, με την επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά και τη γραπτή δήλωση του Ρουμάνου τεχνικού, στην οποία επιχείρησε να εξηγήσει (αλλά δεν είπε) τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση.

Μέσα σ' όλο αυτό το σκηνικό δύο νέα πρόσωπα έφταναν το βράδυ της Παρασκευής, πρώτα ο Μίροσλαβ Στοχ και ακολούθως ο Ντάγκλας Αουγκούστο.

Από το πρωί του Σαββάτου δεν θα υπάρχει Ραζβάν Λουτσέσκου, όλοι οι ξένοι συνεργάτες που είχε φέρει μαζί του στο τιμ της ομάδας, αλλά και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί από το πόστο του τιμ μάνατζερ στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα