ΠΑΟΚ: Ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι εδώ! (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι εδώ! (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι εδώ! (pics)

bet365

Ένα πρόβλημα στην πτήση από Ρώμη προς την Αθήγα καθυστέρησε για περίπου οκτώ ώρες την άφιξη του Ντάγκλας Αουγκούστο στη Θεσσαλονίκη, με τον Βραζιλιάνο μέσο να φτάνει αργά το βράδυ της Παρασκευής (28/6).

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περίμεναν τον Ντάγκλας Αουγκούστο το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6), αλλά ένα πρόβλημα στον έλεγχο των διαβατηρίων στη Ρώμη είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η πτήση προς την Αθήνα και τελικά ο Βραζιλιάνος μέσος μετά από ένα ταξίδι 24 και πλέον ωρών να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Αουγκούστο συνοδευόταν από έναν εκ των δύο μάνατζερ του, ενώ ο δεύτερος εκπρόσωπος του είναι από την Πέμπτη (27/6) στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (29/6) θα έχει μια κουβέντα με το ιατρικό τιμ και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα