ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Στοχ! (pics)

ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Στοχ! (pics)

ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Στοχ! (pics)

bet365

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του και μαζί με τον δύο ετών γιο του, έφτασε το βράδυ της Παρασκευής (28/6) ο Μίροσλαβ Στοχ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής (28/6) προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το αεροσκάφος που μετέφερε τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του.

Ο Στοχ εμφανίστηκε χαμογελαστός και πολύ διαφορετικός από την προ εξαετίας άφιξη του, άλλωστε για αυτόν είναι λίγο πολύ γνώριμο το περιβάλλον.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Σλάβιας Πράγας ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να έχει τις τελευταίες επαφές και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα στη Θεσσαλονίκη είχε φτάσει και ο ατζέντης του Στοχ προκειμένου και εκείνος να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα