Βελέθ: «Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες» (vid)

Βελέθ: «Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες» (vid)

Βελέθ: «Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες» (vid)

bet365

Ο στόπερ του Αρη τόνισε πως οι «κίτρινοι» έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια για τη νέα σεζόν
Στον Αρη έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και αυτό τόνισε ο Φρανκ Βελέθ, πριν την αποψινή ανοικτή προπόνηση των «κίτρινων». «Ολοι περιμένουμε τη νέα σεζόν, υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Θα είναι πιο δύσκολη χρονιά, έχουμε νέους παίκτες, θέλουμε χρόνο θα δουλέψουμε και στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία, να γίνουμε ομάδα, να γυμναστούμε. Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική για την ομάδα», ανέφερε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για την προσθήκη του Σούντγκρεν στην άμυνα. «Είναι πολύ σημαντικό που δεν αλλάζει η ομάδα. Μόνο ο Σούντγκρεν είναι νέο πρόσωπο στην άμυνα. Αυτό μας βοηθάει αρκετά».
Για τον Ιντέγε σχολίασε πως «τον ξέρω, ξέρω πόσο καλός είναι, είναι πολύ σημαντική προσθήκη για να μας ανεβάσουν το επίπεδο, όπως και ο Ντουάρτε. Είναι καλύτερο να παίζεις μαζί με τον Ιντέγε, παρά να τον έχεις αντίπαλο».
Μετά στάθηκε και στην κλήρωση με την ΑΕ Λεμεσού. «Ηταν η χειρότερη κλήρωση για εμάς για πρώτο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα, ξέρω παίκτες όπως τον Χουράδο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι». Οσο για τον κόσμο και το «δέσιμο» που έχει μαζί του, υπογράμμισε πως «ήταν έκπληξη για μένα η πρώτη χρονιά, η αγάπη του κόσμου. Μου άρεσε και θέλω να ξαναζήσουμε ακόμα περισσότερες χαρές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα