ΠΑΟΚ: Προχωράει με Αουγκούστο, μετά το «ΟΚ» και των γιατρών της Κορίνθιανς

ΠΑΟΚ: Προχωράει με Αουγκούστο, μετά το «ΟΚ» και των γιατρών της Κορίνθιανς

ΠΑΟΚ: Προχωράει με Αουγκούστο, μετά το «ΟΚ» και των γιατρών της Κορίνθιανς

bet365

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Κορινθίανς και του ΠΑΟΚ συνεχίζονται και ο Ντάγκλας Αουγκούστο πλησιάζει προς την έξοδο και ετοιμάζει τις βαλίτσες για το ταξίδι προς την Ελλάδα.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος επέλεξε, μέσω του Γιώργου Σαββίδη, να στείλει το μήνυμα του προς τους φίλους του «Δικεφάλου» ενώ όπως σημειώνεται στον Τύπο της Βραζιλίας δεν συμμετείχε στις προπονήσεις της Τετάρτης (26/6) και της Πέμπτης (27/6) με την Μπαία, ενδεικτικό των προχωρημένων συζητήσεων που υπάρχουν γύρω από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ>

Πριν προχωρήσουν οι «ασπρόμαυροι» στο τελικό γύρο των διαπραγματεύσεων με την ομάδα από το Σάο Πάολο εξασφάλισαν τη γνωμοδότηση των γιατρών της Κορίνθιανς, ότι ο Αουγκούστο έχει ξεπεράσει τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπισε κατά την περίοδο κατά την οποία αγωνιζόταν στη Φλουμινένσε: το σύνδρομο Ράιτερ, με το οποίο διαγνώστηκε τον Φεβρουάριο του 2017, μια σπάνιας μορφής αντανακλαστική αρθρίτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ιατρικό επιτελείο της βραζιλιάνικης ομάδας, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεπεράσει την αυτοάνοση ασθένεια.

Η υπόθεση του Ντάγκλας Αουγκούστο είναι αρκετά προχωρημένη, αλλά γίνεται αντιληπτό ότι χρειαζόταν χρόνος μέχρι την οριστική συμφωνία, καθώς πλην της Κορίνθιανς ποσοστό μεταπώλησης διατηρεί η Φλουμινένσε (10%), ενώ και η Μπαία, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της, περιμένει χρήματα από την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα