Ολυμπιακός: Αλλαγή σκηνικού λόγω καιρού στην Πολωνία

Ολυμπιακός: Αλλαγή σκηνικού λόγω καιρού στην Πολωνία

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αλλαγή σκηνικού λόγω καιρού στην Πολωνία

bet365

Έπεσε ο υδράργυρος στην Πολωνία με αλλαγή σκηνικού στον καιρό, όχι όμως και η ένταση των ασκήσεων στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης για τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Η θερμοκρασία έπεσε στην Πολωνία και οι παίκτες του Μαρτίνς για πρώτη φορά από όταν ξεκίνησαν την προετοιμασία δεν είχαν… αντίπαλό τους την ζέστη.
Η φυσική κατάσταση είναι ένα από τα κύρια συστατικά για τη διάρκεια και την επιτυχία μίας ομάδας στη σεζόν & για αυτό και ο προπονητής έχει ρίξει αρκετό βάρος στο συγκεκριμένο τομέα αυτή την περίοδο. Εκτός από το τρέξιμο το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιείχε και αρκετές ασκήσεις με μπάλα, ενώ όσο πλησιάζουμε στα πρώτα φιλικά η ομάδα δουλεύει και στο «χτίσιμο» αγωνιστικού ρυθμού. Το πρώτο παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους είναι προγραμματισμένο για αύριο Παρασκευή (19:00 ώρα Ελλάδος) απέναντι στην Πόγκον Στσέτσιν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα