Βασίλης Γκαγκάτσης: Επίσημα τέλος από τη Super League 1

Gazzetta team
Βασίλης Γκαγκάτσης: Επίσημα τέλος από τη Super League 1

bet365

Έκπτωτος από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1 κηρύχθηκε ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

«Τέλος» από τον Συνεταιρισμό της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, όπως αναμενόταν, κηρύχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης. Είναι κάτι που αποφάσισε το Δ.Σ της Λίγκας, το οποίο συνεδρίασε την Τετάρτη (26/06).

Την διαπιστωτική πράξη επικύρωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επικαλούμενος το κώλυμα που προκύπτει από την παραπομπή του Γκαγκάτση σε δίκη, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας το 2005.

Μένει να φανεί το εάν θα πάρει αποζημίωση και με ποιον τρόπο. Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης ανέλαβε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τον Νοέμβριο του 2016 και είχε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση διαπιστωτικής πράξεως περί εκπτώσεως του Διευθύνοντος Συμβούλου της Super League, σε συνέχεια του από 19/6/2019 εγγράφου του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα