Πανιώνιος: Ανακοίνωσε Κιάκο

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Ανακοίνωσε Κιάκο

bet365

Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είναι και με τη βούλα ο Γιάννης Κιάκος με τους Νεοσμυρνιώτες να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Συμβόλαιο μέχρι το 2023 ο 21χρονος αριστερός μπακ ο οποίος αγωνιζόταν στα Μετέωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κιάκου. Ο γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1998 παίκτης, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον ΑΣ Μετεώρων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έχει γεννηθεί στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα Κ19 της Ερλάνγκεν. Ακολούθως αγωνίστηκε στις Βουρτζ (Κ19), Βουρτζμπούργκερ (Κ19) και Μπαϊρόιτ (Κ19), πριν έρθει στην Ελλάδα για τον ΑΣ Μετέωρα.

Ο Γιάννης Κιάκος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023 και γίνεται ο τρίτος παίκτης που εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την φετινή περίοδο, μετά τους Γιάννη Παπανικολάου (που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και υπέγραψε μέχρι το 2022) και τον Οδυσσέα Λυμπεράκη (ο οποίος επίσης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή μέχρι το 2023).

*Ο Γιάννης Κιάκος στην φωτογραφία της παρουσίασής του, φοράει την φανέλα της περιόδου 2017-18 με την οποία ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αγωνίστηκε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα