Αστέρας Τρίπολης: Δυνατά για Λουίς Φερνάντεθ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Αστέρας Τρίπολης: Δυνατά για Λουίς Φερνάντεθ (vid)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης κινείται δυνατά για Λουίς Φερνάντεθ, που την περασμένη σεζόν έπαιζε στην UCAM Μούρθια.

Ο 26χρονος φορ της UCAM Μούρθια βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Αρκάδων για τη θέση του επιθετικού.

Δεδομένη είναι για τον Αστέρα η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες στη λίστα των Αρκάδων, και μάλιστα σχετικά ψηλά, είναι ο Λουίς Φερνάντεζ, που την περασμένη σεζόν έπαιζε στην UCAM Μούρθια. Ο 26χρονος φορ που είχε πέρσι 17 συμμετοχές και 9 γκολ στη «Segunda Division B», ανακοίνωσε χθες βράδυ μέσω των social media πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, καθώς απέρριψε τη σχετική πρόταση που του έγινε.

Γέννημα θρέμμα της Λα Κορούνια, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει στη Λούγκο, την Ουέσκα και την Αλκοκόρν. Συνολικά στην καριέρα του έχει 91 συμμετοχές και 14 γκολ στη δεύτερη ισπανική κατηγορία και 31 αγώνες με ισάριθμα γκολ στην 3η.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα