Πράσινο από Ν.Δ., περιμένουν πράξεις στον Παναθηναϊκό

Πράσινο από Ν.Δ., περιμένουν πράξεις στον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Πράσινο από Ν.Δ., περιμένουν πράξεις στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της υλοποίησης του πρότζεκτ στον Βοτανικό για τον Παναθηναϊκό και πλέον στο πράσινο «στρατόπεδο» περιμένουν τις πράξεις μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού αλλά και του Ερασιτέχνη, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να συζητήσουν το «φλέγον» ζήτημα του γηπέδου του Παναθηναϊκού αλλά και για την... πράσινη πολιτεία που έχει στο μυαλό του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για το πλάνο του Βοτανικού μετά και τις εκλογές, για τις οποίες οι δημοσκοπήσεις μέχρι και αυτή τη στιγμή δείχνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Νέα Δημοκρατία θα βρεθεί στην Κυβέρνηση της χώρας.

Μαζί με αυτά, τα οποία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συζητήσει πριν από καιρό με τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τέθηκαν επί τάπητος και ορισμένα άλλα ζητήματα στην κουβέντα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός και σε αυτά...

Σε δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Δήμο να προχωρήσει. Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο.

Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το έργο: «Εγώ οφείλω όπως έχω ξαναπεί, να προσπαθώ να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή πολιτεία, μία κοινή στέγη. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αυτάρκης, αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει. Επειδή όμως έχουμε καεί με το "Athens Alive" και άλλες περιπτώσεις, είμαι υπερβολικά συγκρατημένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα