Χάτζι: «Συγγνώμη από τον Σαββίδη»

Χάτζι: «Συγγνώμη από τον Σαββίδη»

Gazzetta team
Χάτζι: «Συγγνώμη από τον Σαββίδη»

bet365

Ο Γκιόργκι Χάτζι θέλει να... μαζέψει τα όσα είπε κατά του Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας πως ήθελε απλά να αντιδράσει κατά του Λουτσέσκου.

«Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με ταλέντα, αλλά με οπλοφόρους στην Ελλάδα», μ' αυτήν τη δήλωσή ο Χάτζι έκανε επίθεση στον Λουτέσκου κι όχι μόνο μετά το σχόλιο του τελευταίου για την θνική U21 της Ρουμανίας.

Στη συνέχεια, έγινε γνωστό πως Σαββίδης και ΠΑΟΚ κινούνται νομικά εναντίον του Χάτζι κι θρύλος του ρουμανικού ποδοσφαίρου κάνει διευκρινιστική δήλωση θέλοντας να μαζέψει την κατάσταση.

«Ήθελα να αντιδράσω μόνο στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, επειδή αυτή είναι μια επιτυχία μιας ολόκληρης γενιάς που έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία και δεν αφορά μόνο 5-6 παίκτες. Διαβεβαιώνω τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη πως τον σέβομαι και τον εκτιμώ, γνωρίζω τι σημαίνει να υποστηρίζει οικονομικά μια ομάδα με φιλοδοξίες και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα