ΠΑΟΚ: Από αουτσάιντερ γίνεται φαβορί ο Χόλτμπι! (vids)

ΠΑΟΚ: Από αουτσάιντερ γίνεται φαβορί ο Χόλτμπι! (vids)

bet365

Το όνομά του Λιούις Χόλτμπι, που είναι μισός Άγγλος και μισός Γερμανός, βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του ΠΑΟΚ, έχει εξεταστεί και όπως λέγεται παρουσιάζει θεαματική εξέλιξη ερχόμενη για τα καλά στο προσκήνιο.

Αίγυπτος - Ζαΐρ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο 28χρονος μέσος, που γεννήθηκε στη Γερμανία, από Άγγλο στρατιωτικό πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, είναι κάτι σαν τον Πέλκα και τον Μπίσεσβαρ, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε τόσο ως εσωτερικός μέσος, όσο και στο αριστερό άκρο, χάρη κυρίως την ταχύτητά του.

Το «scouting report» του αριστεροπόδαρου Χόλτμπι, ο οποίος έμαθε τα βασικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της Γκλάντμπαχ, μεγαλώνοντας στην περιοχή όπου υπηρετούσε ο πατέρας του, λέει πως πρόκειται «για έναν «all around» ποδοσφαιριστή της μεσοεπιθετικής γραμμής, που τα πηγαίνει καλύτερα παίζοντας με το μυαλό περισσότερο στη δημιουργία και λιγότερο στην άμυνα»

Πιθανότατα να μην πέτυχε τον αριθμό των τερμάτων που θα ήθελε με τη φανέλα του Αμβούργου (15 γκολ), αλλά στις γεμάτες σεζόν που έκανε (138 συμμετοχές) έδειχνε να επιδιώκει περισσότερο τη δημιουργία (18 ασίστ) παρά την εκτέλεση. «Αγαπά το να πάρει την μπάλα και να βρει τους συμπαίκτες του σε τέλειες ευκαιρίες για να σκοράρουν», προσθέτουν οι αναλυτές.

Ποδοσφαιρικά είναι σε καλή κατάσταση και μένοντας ελεύθερος, ψάχνει κάτι άλλο στην καριέρα του, λίγο πριν κλείσει τα 29 του χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα