ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μη τα βάζετε με την οικογένεια μας…» (pic)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μη τα βάζετε με την οικογένεια μας…» (pic)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μη τα βάζετε με την οικογένεια μας…» (pic)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter την απόλυτη στήριξη της στα πρόσωπα του ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον επίσημο ΠΑΟΚ και τον Γκιόργκι Χάτζι φαίνεται να παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις, μετά την κοινή απόφαση της διοίκησης του «Δικεφάλου», αλλά και του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, να κινηθούν νομικά εναντίον του Ρουμάνου προπονητή.

Μάλιστα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξέφρασε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter την απόλυτη στήριξη της στα πρόσωπα του ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μη τα βάζετε με την οικογένεια μας…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα