ΟΦΗ: Την Τετάρτη (26/06) ξεκινούν εργομετρικά και εξετάσεις

ΟΦΗ: Την Τετάρτη (26/06) ξεκινούν εργομετρικά και εξετάσεις

Gazzetta team
ΟΦΗ: Την Τετάρτη (26/06) ξεκινούν εργομετρικά και εξετάσεις

bet365

Ο ΟΦΗ ξεκινάει ουσιαστικά τη σεζόν την Τετάρτη (26/06) με το πρώτο γκρουπ παικτών να περνάει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις και τη διαδικασία να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Αντίστροφα για την «πρώτη» της σεζόν τη Δευτέρα (01/07) μετρούν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν ανά γκρουπ στις διαδικασίες των εργομετρικών και των ιατρικών εξετάσεων.

Αναλυτικά τα γκρουπ:

26/6: Μπολακης, Καλαϊτζακης, Νοικοκυρακης, Σηφακης Β., Περδικης, Σουρνάκης, Δερμιτζάκης

27/6: Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Ντίνας, Σωτηρίου, Οικονόμου

28/6: Μπράουν, Ναμπί, Σακόρ, Σάσι, Φερέιρα, Μεγιάδο, Πέρσον, Τσιλιανίδης

Από αυτά απουσιάζει το όνομα του Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος έχει άδεια για οικογενειακούς λόγους και θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Εξάλλου ο Φερέιρα θα ακολουθήσει εξαρχής το ομαδικό πρόγραμμα, μόνο σε περίπτωση που έχει ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Σε διαφορετική περίπτωση ενδεχομένως ακολουθήσει διαφορετική διαδικασία.

Τέλος, στη λίστα περιλαμβάνονται οι νεαροί Περδίκης και Σουρνάκης, που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Απών είναι ο Μανώλης Πλευράκης, που αφενός είναι τραυματίας, αφετέρου ενδεχομένως λύσει προσεχώς το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα