ΠΑΟΚ: Σενάρια από Ρωσία για Κβιρκβέλια

ΠΑΟΚ: Σενάρια από Ρωσία για Κβιρκβέλια

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Σενάρια από Ρωσία για Κβιρκβέλια

bet365

Οι Ρώσοι φέρνουν στο προσκήνιο ακόμη ένα όνομα για τον ΠΑΟΚ, αυτό του Γεωργιανού αμυντικού Σόλομον Κβιρκβέλια της Λοκομοτίβ Μόσχας. Σενάρια δίχως καμία βάση…

Όπως μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (25/6) το Federal News Agency από τη Ρωσία, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Λοκομοτίβ Μόσχας, Σόλομον Κβιρκβέλια, πληρώνοντας τη ρήτρα που είναι περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη Λοκομοτίβ, λέγεται πως η προτεραιότητά του είναι ένα τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία).

Η είδηση δεν «κολλάει» ούτε στέκεται από το γεγονός και μόνο ότι ο ΠΑΟΚ είναι υπερπλήρης στην θέση (στόπερ) στην οποία αγωνίζεται ο Κβιρκβέλια, που μπορεί να παίξει και ως δεξιός μπακ, αλλά και εκεί υπάρχουν οι Μάτος και Ροντρίγκο Σοάρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα