Σαββίδης και ΠΑΟΚ κινούνται νομικά εναντίον του Χάτζι

Σαββίδης και ΠΑΟΚ κινούνται νομικά εναντίον του Χάτζι

Σαββίδης και ΠΑΟΚ κινούνται νομικά εναντίον του Χάτζι

bet365

Ο πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Γκιόργκι Χάτζι, όπως και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του και την «επίθεση» που εξαπέλυσε ο Ρουμάνος τεχνικός στο πρόσωπό του.

Τα όσα υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Γκιόργκι Χάτζι και οι αναφορές στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη θέλοντας να απαντήσει στα όσα υποστήριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την U21 της Ρουμανίας προκάλεσαν την αντίδραση της οικογένειας Σαββίδη.

Η «επίθεση» που εξαπέλυσε κατά του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα οδηγήσουν όπως όλα δείχνουν τις δύο πλευρές στα δικαστήρια, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του, με τον γιο του Γιώργο Σαββίδη να απαντάει, μέσω του Instagram, σημειώνοντας:

«Ο χρόνος μου, τα λεφτά μου, η οικογένειά μου και ο σεβασμός μου, δεν είναι για να παίζεις μαζί τους..».

Παράλληλα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την στιγμή που ο Ρουμάνος προπονητής αναφέρεται με αυτόν τον τρόπο και στο όνομα της ομάδας, θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γκιόργκι Χάτζι, με τη νομική υπηρεσία του «Δικεφάλου» να έχει, ήδη, ενημερωθεί για όλα όσα υποστήριξε στις σημερινές δηλώσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα