Ολυμπιακός: Η κίνηση της Πόρτο για Σεμέδο που βρήκε... τοίχο λόγω της ρήτρας της Σπόρτινγκ!

Ολυμπιακός: Η κίνηση της Πόρτο για Σεμέδο που βρήκε... τοίχο λόγω της ρήτρας της Σπόρτινγκ!

bet365

Η Πόρτο σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιβηρική ήταν μες στις ομάδες που έκαναν κίνηση για τον Σεμέδο φέτος το καλοκαίρι, όμως η ρήτρα των 45 εκατ. ευρώ που είχε μπει από την Σπόρτινγκ έβαλε... φρένο.

Ο 25χρονος στόπερ που θα κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό είναι μία περίπτωση που είχε μπει στα... ραντάρ των μεγάλων της Πορτογαλίας μετά την τελευταία του χρονιά. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία η Πόρτο έσπευσε να κάνει κίνηση για να τον κλείσει, όμως η ρήτρα των 45 εκατ. ευρώ που είχε βάλει η Σπόρτινγκ στο συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ όρθωσε... τοίχο για μία τέτοια συμφωνία.

Η ομάδα της Λισσαβώνας είχε βάλει αυτόν τον όρο διότι δεν ήθελε με τίποτα ο παίκτης να πήγαινε σε Πόρτο ή Μπενφίκα. Να θυμίσουμε πως ήταν μία μεταγραφή 14 εκατ. εκείνη από την Σπόρτινγκ στη Βιγιαρεάλ και εάν ο Σεμέδο δεν είχε τα γνωστά προβλήματά του στην Ισπανία τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Ο ίδιος ο Σεμέδο είχε πει πάντως ότι είναι τιμητικό να τον θέλουν ομάδες όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα, ωστόσο ήταν σίγουρος για το μέλλον του υπό την έννοια ότι είχε κρούσεις και ενδιαφέρον. Τελικώς ο Ρούμπεν Σεμέδο καταλήγει στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα