Παναιτωλικός: Το «ευχαριστώ» του Μιχάι

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Το «ευχαριστώ» του Μιχάι

bet365

Ο νεαρός στόπερ αποχαιρέτησε μέσω των social media τα «καναρίνια» και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα σεβάστηκε την επιθυμία του

Παραγουάη - Κατάρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζει ο Ενέα Μιχάι, αλλά δεν ξέχασε τον Παναιτωλικό. Ο νεαρός στόπερ αποχαιρέτησε τα «καναρίνια» μέσω των social media και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε.
«5 χρόνια στην ομάδα του Παναιτωλικού σε μια ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που σεβάστηκε την επιθυμία μου και με άφησε την κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, όλους του προπονητές που συνεργάστηκα και φυσικά τους συμπαίκτες που γνώρισα και έμαθα πολλά από αυτούς όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ανταποδίδω όλη αυτήν την αγάπη και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Παναιτωλικού. Με σεβασμό και εκτίμηση Ενεα Μιχαι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα