ΑΕΚ: «Κλείδωσαν» οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας με την έλευση Καρντόσο

ΑΕΚ: «Κλείδωσαν» οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας με την έλευση Καρντόσο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: «Κλείδωσαν» οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας με την έλευση Καρντόσο

bet365

Ο Μιγκέλ Καρντόσο μαζί με τους συνεργάτες του είχαν μίτινγκ μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας συζητώντας όλες τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Μιγκέλ Καρντόσο έφτασε στην Αθήνα και σήκωσε αμέσως μανίκια καθώς κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο και είχε μίτινγκ με τους συνεργάτες του για την προετοιμασία της ΑΕΚ που ξεκινάει την Πέμπτη.

Όλες οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία συζητήθηκαν και «κλείδωσαν», όπως και η πρώτη προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα, που θα λάβει χώρα στις 6 το απόγευμα. Αυτή θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους, αλλά «κλειστή» για τον κόσμο, με τον Καρντόσο να κάνει δηλώσεις πριν την έναρξή της.

Στο ξενοδοχείο ο Πορτογάλος κόουτς μαζί με τους συνεργάτες του υποδέχθηκαν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, τον Φρανσίσκο Ζεράλντες, ο οποίος έφτασε χθες και θα περάσει ιατρικά και θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Μάλιστα σήμερα ο 24χρονος άσος περιμένει και τις τρεις βαλίτσες του από το Μόναχο, οι οποίες αναγκαστικά έμειναν εκεί μιας και η ανταπόκριση της πτήσης του για Αθήνα ήταν μόνο πέντε λεπτών.

Φυσικά με την έλευση του Καρντόσο στην Αθήνα, εκτός από την προετοιμασία, αναμένονται εξελίξεις και στο μεταγραφικό κομμάτι, με τους Κιτρινόμαυρους να... φορτσάρουν πλέον για την απόκτηση ενός εξτρέμ, καθώς και για ένα φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα