ΑΕΚ: Βέρντε ο ένας από τους στόχους για τα άκρα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Βέρντε ο ένας από τους στόχους για τα άκρα

bet365

Ο Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα αποτελεί μία από τις επιλογές της ΑΕΚ για την ενίσχυση στα εξτρέμ.

Στα τέλη Μαΐου οι Ιταλοί είχαν αποκαλύψει ότι η ΑΕΚ ρώτησε τη Ρόμα για τον Ντανιέλε Βέρντε. Ο 23χρονος Ιταλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, αποτελεί έναν από τους στόχους που έχει η ΑΕΚ για τα εξτρέμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα», η Ένωση είχες νέες επαφές με τη Ρόμα για τον Βέρντε, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Βαγιαδολίδ, με την οποία είχε 26 συμμετοχές και έξι γκολ.

Το συμβόλαιο του Βέρντε με τη Ρόμα λήγει σε ένα χρόνο από τώρα και οι «Τζαλορόσι» ψάχνονται να τον πουλήσουν, όπως γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Η ΑΕΚ, στην περίπτωση του Βέρντε, έχει το πλεονέκτημα των εξαιρετικών σχέσεων που έχει «χτίσει» με τη Ρόμα από τον δανεισμό του Πόνσε, κάτι που μπορεί να αποτελέσει «κλειδί» σε περίπτωση που αποφασιστεί ότι αυτός θα είναι η υπόθεση που θα προχωρήσει.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, πάντως, ενδιαφέρουν σοβαρά και άλλες περιπτώσεις, με την ΑΕΚ να θέλει να «τρέξει» τις εξελίξεις για τον ακραίο μεσοεπιθετικό και να καταφέρει να ολοκληρώσει και αυτή τη μεταγραφή πριν η ομάδα φύγει για το Κιέλτσε στις 2 Ιουλίου και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα