Αναστασίου: «Ο Ατρόμητος θα παίζει 4-3-3, θέλουμε ενίσχυση στην άμυνα»

Αναστασίου: «Ο Ατρόμητος θα παίζει 4-3-3, θέλουμε ενίσχυση στην άμυνα»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Ο Ατρόμητος θα παίζει 4-3-3, θέλουμε ενίσχυση στην άμυνα»

bet365

Αισιόδοξος για την πορεία του Ατρόμητου εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ αναφέρθηκε στις μεταγραφές που προέχουν για τους Περιστεριώτες.

Ο Έλληνας προπονητής είδε τους παίκτες του να κάνουν την πρώτη προπόνηση της σεζόν και εμφανίστηκε έτοιμος για τις προκλήσεις που αυτή θα φέρει.

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται και εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και ήταν ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Θέλω να βάλω κι εγώ κάποια ληθαράκια για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία και πρέσινγκ, ταχύτητα και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Θα παραμείνουμε περισσότερο σε φιλοσοφία του 4-3-3 και από εκεί και πέρα θα προσθέσουμε και κάποια κομμάτια για να γίνουμε καλύτεροι».

Για τις μεταγραφές: «Στο επιθετικό κομμάτι είμαστε καλά, αλλά θέλουμε μία με δύο προσθήκες στο δημιουργικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ενίσχυση στην άμυνα αυτή τη στιγμή».

Για τον κόσμο του Ατρομήτου: «Ο κόσμος είναι σημαντικός παράγοντας για την ομάδα και έχει δείξει ότι ειναι αναπόσπαστο κομμάτι. Τον θέλουμε κοντά μας γιατι ο Ατρόμητος είναι οικογένεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα